Despre Noi

Piscina Aqua Blue, deschisă în 2007 a fost prima piscină care a oferit cursuri și activități de dezvoltare pentru bebelușii cu vârsta de minim 4 luni. În decursul timpului ne-am perfecționat  și dezvoltat la cursuri de specializare în Italia și astfel putem primi acum și bebeluși de la 2.5 luni.

Si pentru că acești clienți mititei impun niște responsabilități enorme, piscina a fost construită să asigure toate condițiile necesare protejării și dezvoltării bebelușilor! Este încăpătoare, având dimensiunile de 18 m lungime, 4.5m lățime și 1.45m adâncime. Apa din piscină are constant temperatura de 32 grade, iar temperatura din interior este de 32-33 grade tocmai pentru a preveni orice șoc termic. Sistemul performant de igienizare a apei este în conformitate cu normele Departamentului Public de Sănătate, apa se testeaza lunar iar rezultatele se afisează pentru părinți!

În plus, cerințele pe care le avem la înscriere, ne ajută să reducem riscul oricărei îmbolnăviri!

Instructorii nostri sunt fosti sportivi de performanță, cu experiență în ceea ce privește instruirea bebelușilor și a copiilor atât în țară cât și în străinătate, motivate,  sufletisti și dornici să contribuie la dezvoltarea bebelușilor/ copiilor noștri!

Vă așteptăm cu drag să ne cunoașteți personal și să deveniți clientul nostru!

Echipa AquaBlue

CURSURI ÎNOT BEBELUȘI, COPII ȘI ADULȚI la Aqua Blue Săcele – Brașov